Tuote-etiketit ja tarrat

Arkkituotteet
Blancotarrat
Kaksikerrosetiketit
Kilpailu- ja arvontalipukkeet
Kokonaan tai osittain painetut tuote-etiketit
Laite- ja tyyppikilpietiketit
Liimattomat tuotteet
Lähettämö-, lava- ja osoitetarrat
Muuttuvan koodin / QR-koodien tulostaminen
Sinetti- ja tuoteturvatuotteet

Materiaalivalinta käyttökohteen mukaan

Tuotemerkintäprojektin aikana asiantuntijamme kartoittavat etiketöintitilanteen ja lopullisen käyttökohteen olosuhteet oikean materiaalivalinnan varmistamiseksi. Tällä taataan tuotteen toimivuus koko sen suunnitellun elinkaaren ajan.

Oikea materiaalivalinta mahdollistaa laadukkaan lopputuloksen

Käytämme ensiluokkaisia materiaaleja maailman suurimmilta valmistajilta. Osaamisemme eri teollisuuden aloilta ja kokemuksemme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Ratkaisut tehdään aina tapauskohtaisesti kulloisenkin käyttökohteen mukaan räätälöiden.

Ota yhteyttä

Tuotemerkintä vahvistaa brändiä

Asiakkaidemme tuotteet ovat erilaisia ja tarpeet moninaisia. Pakkaavan teollisuuden tuotantolinjat, tuotteiden varastointi- ja käyttöolosuhteet sekä loppukäyttäjien tarpeet ja lainsäädäntö sanelevat tiukkojakin ehtoja merkinnälle. Etsimme asiakkaan kanssa oikean toteutuksen materiaalien, painovärien ja jälkikäsittelyn osalta, sekä vastaamme työn korkeasta laadusta.

Laadukas tuotemerkintä luo positiivista mielikuvaa tuotteesta, vahvistaa brändiä sekä parantaa markkinointiviestintää. Näin voidaan erottua kilpailijoista, tehostaa myyntiä ja parantaa kannattavuutta.

Ota yhteyttä

Tuotemerkintää eri toimialoille

Meillä on laaja ja kattava kokemus toteuttaa merkintätarpeet eri toimialoille.

Valmistamme etikettejä ja merkintätuotteita mm.

  • Elintarviketeollisuuteen
  • Virvoke- ja alkoholijuomateollisuuteen
  • Lääke- ja kosmetiikkateollisuuteen
  • Kuluttajatuoteteollisuuteen
  • Petro- ja teknokemian teollisuuteen
  • Pakkaus- ja logistiikkateollisuuteen
  • Pakkaavan teollisuuden hyvin erilaisiin käyttökohteisiin

Vuosien aikana toimialakohtaiset erityispiirteet ovat tulleet tutuiksi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä

Tuotemerkintä asiakastarpeen mukaan

Pakkauskokojen pienentyminen ja viranomaisvaateista tuleva painettavan tiedon lisääntyminen luovat haasteita etikettien suunnittelulle. Markkinointiviestintä on tärkeää, vaikka pakollista informaatiotakin on paljon.

Kaksikerrosetiketeillä saadaan toteutettua jopa nelinkertainen määrä painopinta-alaa perinteiseen etikettiin verrattuna. Tavalliseen etikettiin saadaan taustapainatuksella etiketin painettava informaatio kaksinkertaistettua.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä